Laiffi

Laiffi haluaa tarjota hyvää elämänsisältöä nuorille ja nuorille aikuisille. Laiffi-nimeen sisältyy raamatullinen ajatus, jonka mukaan Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä ja haluaa jokaisen elämään parasta mahdollista. Se tarkoittaa koko ihmisen hyvinvointia kehon, sielun ja hengen alueilla. Elävä yhteys Jumalaan sekä rakkaudellinen yhteys ihmisten kesken ovat hyvinvoinnin avaimia. Siihen me laiffissa pyrimme.

Kesä-heinäkuussa 2020 nuorten toiminta on pääosin tauolla kesälomien vuoksi, mutta seurakunta järjestää sunnuntaisin jumalanpalveluksia, ja torstaisin kesäisiä rukousiltoja joissa on tarjolla myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tilaisuuksiin ovat kaiken ikäiset tervetulleita. Sunnuntain jumalanpalvelukset näytetään myös facebookissa.

Haluamme laiffi-nuorisotyöhön sopivan monipuolista ja rakentavaa sisältöä. Etsimme ja rukoilemme Jumalalta uusia ideoita. Voit myös kertoa vapaasti omia visioita ja toiveita, niin pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Ja jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä nuorten parissa ja sinulla on kristillinen usko Jeesukseen, niin ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Toimitaan yhdessä nuorten ja nuorten aikuisten parhaaksi tällä paikkakunnalla.

Seuraa Laiffia myös Instagramissa.

Lisätietoja:

Jarkko Malinen
pastori
puh 044 985 5326
jarkko.malinen(ät)mhsrk.fi
(lomalla kesäkuun)