Laiffi

Laiffi-nuorisotyö on suurelta osin tauolla koronarajoitusten vuoksi.

Laiffi tarkoittaa nuorten ja nuorten aikuisten elämää seurakunnassamme. Laiffi-nimeen sisältyy raamatullinen ajatus, jonka mukaan Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä ja haluaa kaikille parasta. Se tarkoittaa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kehon, sielun/mielen ja hengellisen elämän alueilla. Henkilökohtainen yhteys Jumalaan – joka syntyy uskon kautta Jeesukseen Kristukseen – avaa meille parhaat mahdollisuudet hyvinvointiin ja sillä tiellä pääsemme myös perille taivaan kotiin.

Syyskauden 2020 aikana aiomme kehittää pienryhmätoimintaa, joka käytännössä tarkoittaa sitä että nuoret ja nuoret aikuiset voivat kokoontua yhteen pienissä ryhmissä (alle 10 henkilöä) esimerkiksi kodeissa tai kirkkomme yläkerrassa. Ryhmissä yleensä keskustellaan hengellisistä asioista, rukoillaan ja luetaan Raamattua, mutta valmiita kaavoja ei ole ja kaikista ryhmistä muodostuu omanlaisensa. Jos haluat liittyä pienryhmään, tai perustaa sellaisen, niin kysy lisätietoja allekirjoittaneelta.

Seurakunnassamme järjestetään ajoittain myös nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuja yleisötilaisuuksia, joista ilmoitellaan erikseen. Viikoittaisiin Sanaa ja rukousta -iltoihin ja jumalanpalveluksiin ovat kaikenikäiset tervetulleita.

Jos tulee mieleen jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä seuraunnan pastoriin.