Seurakunnan toiminta 1.6. alkaen

Mäntän helluntaiseurakunta aloittaa yleisölle avoimien tilaisuuksien järjestämisen kesäkuussa 50 hengen kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kokoontumisissa jokaisen on syytä kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan ja turvavälien noudattamiseen.

Sunnuntain jumalanpalvelukset lähetämme edelleen suorana lähetyksenä Facebook Livessä, mutta torstain rukousiltoja emme jatkossa enää lähetä Facebookissa. Riskiryhmään kuuluvia ja yli 70 -vuotiaita suosittelemme terveysviranomaisten ohjeistuksen mukaisesti osallistumaan jumalanpalveluksiin jatkossakin netin välityksellä.

Huomioithan, että rukoushuoneelle voit tulla jatkossa vain täysin terveenä, pienikin flunssan oire on syy jäädä kotiin seuraamaan jumalanpalvelusta Facebookista.

Suoran lähetyksen näet seurakunnan Facebook-sivulta.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan uusi blogi

Mäntän helluntaiseurakunta on aloittanut oman blogin. Ensimmäinen blogisarjamme on Askeleet Jumalan luokse. Ensimmäinen blogi on teologianopiskelija Joni Martikaisen pohdintaa kristittynä olemisesta. Tulevaisuudessa blogia kirjoittavat myös muut seurakunnan vapaaehtoiset ja pastorit. Seurakunnan blogin löydät nettisivuiltamme Media-välilehden alta.