Ristin maa -konsertti 29.10.

Iloinen Jippii-lapsikuoro Vilppulan urheilutalolla

Mänttä-Vilppulassa kajahtaa sunnuntaina 29.10. kun Jippii-lapsikuoro ja -orkesteri esiintyvät Ristin maa -konsertissa. Konsertti on osa valtakunnallista Ristin maa 2017 -konserttikiertuetta. Vuoden aikana järjestetään noin 150 Ristin maa -tilaisuutta eri puolilla Suomea. Kiertue on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Jippii-konsertti on tarkoitettu koko perheelle. Tapahtuma koskettaa suomalaista sydäntä vauvasta vaariin.

Vilppulan urheilutalolla sunnuntaina 29.10. kello 14 järjestettävään Ristin maa -konserttiin on vapaa pääsy.

Lue lisää

Jouluinen korttikurssi 22.10.


Tervetuloa joulukorttikurssille sunnuntaina 22.10. klo 13-17

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kutsua kurssille mukaan ystävän, työkaverin tai vaikka naapurin. Luvassa korttiaskartelun niksejä ja leppoisaa yhdessäoloa.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 21.10. asti!

Ilmoittautuminen: 044 5560327, saara.laurila@outlook.com.
Hinta 9 euroa (sis. materiaalit sekä kahvitarjoilun).

Lähimmäisten ruokailu lauantaina 16.9.


Mäntän helluntaiseurakunnassa tarjotaan maksuton lounas lauantaina 16.9. klo 12.

Ruokailun aluksi hiljennytään kuuntelemaan pientä hartaushetkeä ja nauttimaan musiikista. Tilaisuudessa jaetaan myös EU:n ruoka-avustuskasseja. Lounaita on tarkoitus järjestää kerran kuussa.

Kaikki ovat tervetulleita!

Keijo Åkerlund – Täyttä elämää 23.7.

”Musiikki on sielun lääkettä”

Toteaa Keijo Åkerlund pastori ja laulaja ruotsista, joka vierailee Mäntässä. Puheenvuorossa hän puuttuu aikamme polttavimpaan kysymykseen; Miten ihminen voi saavuttaa mielekkyyden elämään.

Täyttä elämää tilaisuus sunnuntaina 23.7. klo 18.

Gospel Riders torilla 23.6


Moottoripyöräkerho Gospel Riders ry esittäytyy juhannusaattona Mäntän torilla parinkymmenen pyörän voimin. Mänttä kuuluu kerholaisten Sata Lasissa –nimiseen 7xSF –kiertueeseen, johon ottaa osaa kuusi motoristiryhmää eri puolilta maata. Kolmiviikkoinen kampanja-ajo starttaa juhannuksena Keuruulta ja päättyy kerhon kesän päätapahtumaan Kalajoelle.

Lue lisää