Lapset

Toistaiseksi yleiset kokoontumiset on peruttu koronariskin vuoksi, mutta olemme koonneet tälle sivulle joitain hyviä netti-linkkejä ja muuta materiaalia joista toivottavasti on paljon iloa lasten ja perheiden elämään.

Jippii-laulukerho

Joka toinen torstai klo 16:15-17:30 Mäntän helluntaiseurakunnassa, Rusinniementie 2.

Jippii-laulukerho on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille lapsille. Kerhossa tarjotaan pientä purtavaa, lauletaan suosittuja Jippii-lauluja yhdessä, ja kuullaan mielenkiintoisia kertomuksia Raamatusta.

Lue lisää Jippii-toiminnasta: jippiimissio.fi.

Tiedustelut: Iida Koikkalainen, 040 5716125.

Lasten toimintakerho

Lasten toimintakerho on tarkoitettu eskari- ja alakouluikäisille. Toimintakerhossa on kivoja pelejä ja leikkejä, mukavaa yhdessäoloa, ja kuullaan kertomuksia Raamatusta. Toimintakerhoon ovat tervetulleita lapset kaikista kansallisuuksista.

Toimintakerhot pidetään torstaisin klo 15.30-17.00 Länskän liikuntasalissa, Koskelankatu 38.

Tiedustelut: Laura Hietala, 040 968 5901.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on ehtoollisjumalanpalvelusten yhteydessä, joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. Jumalanpalveluksen alkuosa ollaan kaikki yhdessä, kunnes pyhäkoulun ohjaaja kutsuu lapset pyhäkouluun. Pyhäkoulussa puuhataan kivoja juttuja ja opitaan Raamatusta hyviä asioita.

Leiri

Mäntän Helluntaiseurakunnan lastenleiri järjestetään heinäkuussa Evankelistakodilla Vilppulassa. Lastenleiri on suunnattu 1.-6. luokkalaisille. Ohjelmassa on raamiksia, pelejä, iltanuotioita ja paljon muuta kivaa puuhaa.