Arjen evankeliointia 16.2.2014 (Päivitetty)

Päivitys 14.2: Tanja Näsilä on joutunut perumaan tulonsa sairastumisen vuoksi. Sunnuntaina tavallinen kokous aiheena arjen evankelionti. Musiikissa ylistysryhmä Glory.

”Arjen evankeliointia” 16.2.2014 kello 11-15. Päivässä luvassa käytännönläheistä ja havainnollistavaa opetusta arjessa tapahtuvasta evankelioimisesta. Opettajana Tanja Näsilä. Aiheina mm. Mitä esteitä voi sydämessämme olla – ettemme uskalla puhua Jeesuksesta ihmisille joiden keskellä elämme? Miten opetuslapset toimivat silloisessa maailmanajassa? Miten rohkaistua näiden haasteiden keskellä?

Tule vahvistumaan yhdessä ja saamaan työkaluja siihen, että voit olla arjessa Jeesuksen todistaja. Musiikissa palvelee ylistysryhmä Glory. Päivällä kavit ja pieni suolapala. Tilaisuuden lopuksi rukouspalvelua.

Olet sydämellisesti tervetullut.