Pyhän Hengen ilta – torstaina 22.9. klo. 18

Larry ja Deborah MiningerTervetuloa Pyhän Hengen iltaan torstaina 22.9. klo. 18. Vieraina Larry ja Deborah Mininger.

  • Opetusta
  • Ylistystä
  • Rukouspalvelu kokouksen lopussa
  • Tilaisuuden jälkeen yhteinen kahvihetki
  • Vapaa pääsy

Larry ja Deborah Mininger toimivat 17 vuotta vanhempina pastoreina Kaliforniassa, ja viimeiset 27 vuotta he ovat olleet lähetystyössä Itä-Euroopassa ja Skandinaviassa. Heillä on aktiivinen palvelustyö yli kymmenessä valtiossa. Heidän päänäkynsä on seurakuntien istuttaminen. Jumalan siunaus on ollut runsaana heidän kanssaan, ja he ovat istuttaneet yli 25 seurakuntaa eri puolille maailmaa.

He saarnaavat kaduilla, vankiloissa, kouluissa, radiossa ja televisiossa ja ovat myös kansainvälisten konferenssien puhujia. Heidän sydämellään on kouluttaa paikallisjohtajia ottamaan paikkansa sadonkorjuussa. Larry ja Deborah ovat perustaneet Palvelutyön koulun (SOM, School of Ministry), joka on Advantage Collegen yhteistyökumppani. SOM-koulutuksen loppuusuorittaneelle heillä on oikeus antaa Palvelutyön Diplomi. He ovat myös Dynaamisen seurakunnan istuttamisen kansainvälisen koulun (DCPI, Dynamic Church Planting International) pääkouluttajia.

Miningerit kuuluvat helluntaiseurakuntaan nimeltä Bethel Life Church joka sijaitsee Pennsylvaniassa.