Gospel Riders torilla 23.6


Moottoripyöräkerho Gospel Riders ry esittäytyy juhannusaattona Mäntän torilla parinkymmenen pyörän voimin. Mänttä kuuluu kerholaisten Sata Lasissa –nimiseen 7xSF –kiertueeseen, johon ottaa osaa kuusi motoristiryhmää eri puolilta maata. Kolmiviikkoinen kampanja-ajo starttaa juhannuksena Keuruulta ja päättyy kerhon kesän päätapahtumaan Kalajoelle.

Gospel Ridersin jäsenet ovat pahamaineisen näköisistä nahka-asuistaan huolimatta rauhan ja rakkauden asialla. Kerhoon kuuluu noin tuhat motoristia erilaisista kristillisistä taustoista. Kerhon tavoitteena on tukea jäsentensä hengellistä kasvua, kehittää ajotaitoja ja edistää päihteettömyyttä sekä tietenkin nauttia ajamisesta.

Tapahtuman nimi Sata lasissa ei viittaa ajonopeuteen, vaan Suomen satavuotiseen itsenäisyyden aikaan. Gospel Riders -kerho haluaa juhlistaa teemavuotta kiertämällä Suomea ja tapaamalla ihmisiä evankeliumin merkeissä. Isänmaan asia huomioidaan luonnollisesti tapahtumien sisällöissä eri tavoin. Motoristit keskustelevat mielellään pyöristään, harrastuksestaan ja uskosta Mäntän torilla juhannusaattona. Ohjelmassa on myös musiikkia ja puheita esiintymislavalla.

Mänttä-Vilppulasta mukana Sata Lasissa –tapahtumassa on Harri Mikkonen, joka hyppää kesäisin mieluusti Suzsuki Intruder –pyöränsä selkään. Hän tähdentää, että nopeutta tärkeämpi asia on päämäärä ja perille pääseminen.

Gospel Ridersit Mäntän torilla juhannusaattona 23.6. klo 10–12.