Diakonian nostepäivä 24.11.

Diakonian Nostepäivä Mäntän helluntaiseurakunnassa sunnuntaina 24.11. klo 12-17.

Päivä on koulutustapahtuma sisältäen yhteisen seurakunnan jumalanpalveluksen. Puhujavieraina ovat Vuokko Hautala, Marjukka Anttila ja Mertsi Ärling HSry. Nostepäivän tavoitteena on innostaa jokaista seurakuntalaista ja antaa työkaluja diakoniatyöhön sekä uuden diakoniatyömuodon aloittamiseen. Päivän aikana on myös ohjattuja kanavia, aihealueina mm. EU-ruokajakelu, lapsityö, ystäväpalvelu, päihdetyö, vammaistyö jne. Olet sydämellisesti tervetullut vahvistumaan ja löytämään oman paikkasi seurakunnan laaja-alaisessa diakoniatehtävässä.

Päivän aikana järjestetään keittolounas ja kahvi, vapaaehtoinen ruokamaksu.

Lisätiedot:

Seppo Kaski
0400 787 742
seppo.kaski(ät)hsry.fi

Marika Raunioniemi
050 350 2819
mraunioniemi(ät)hotmail.com