TIEDOTE: Seurakunnan toiminta loppuvuoden ajan

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi seurakuntamme toiminta jatkuu Aluehallintoviraston määräämien rajoitusten mukaisesti 5.1.2022 asti. Yhdessä tilassa olevaan tilaisuuteen voi kerrallaan osallistua maksimissaan 20 henkilöä. Toimitilamme mahdollistaa tilojen jakamisen niin, että jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia voidaan järjestää tarvittaessa useampia samansisältöisinä samanaikaisesti, joten kaikki tulijat pääsevät varmasti osallistumaan tilaisuuteen. Jumalanpalvelukset lähetetään lisäksi tuttuun tapaan netissä.

  • Koronapassia ei kysytä.
  • Tilaisuuksissa on jatkossa vahva maskisuositus,
  • ja tulethan paikalle vain terveenä.

Tiukentuneiden rajoitusten vuoksi seurakunnan joulujuhla 19.12 klo 15 lähetetään ainoastaan nettilähetyksenä.