Lauluryhmä Heijastus 13.8.

Leipää ja suolaa sanoin ja sävelin

Keuruulainen neliäänisesti laulava Heijastus-lauluryhmä esiintyy Mäntän helluntaiseurakunnassa sunnuntaina 13. elokuuta klo 18. Ryhmä on vuosien varrella vieraillut helluntaiseurakuntien tilaisuuksien lisäksi kirkoissa, vanhainkodissa ja yhteiskristillisissä tilaisuuksissa.

Lauluvalikoimaan kuuluu kauneimpia hengellisiä lauluja monelta vuosikymmeneltä ja monilta tekijöiltä kuten Petri Laaksoselta, Lasse Heikkilältä, Mika Piipariselta ja Pekka Simojoelta. Moniin lauluihin ovat ryhmän jäsenet Juhani Vuorinen tai Matti Pesonen tehneet oivaltavia sovituksia.

Ryhmä koostuu kolmesta sopraanosta, altosta, kahdesta tenorista ja bassosta.

Heijastus esittää Mäntässä monipuolisten laulujen lisäksi koskettavia psalmirunoja Tapio Nousiaisen kirjasta Leipää ja suolaa. Niitä lausuvat Tuula ja Pasi Parkkila. Ohjelmakokonaisuuden nimi onkin Leipää ja suolaa sanoin ja sävelin.

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja runoista! Vapaa pääsy.