Musiikkijumalanpalvelus: Elämän kipu ja kauneus 18.2.

Sunnuntaina 18.2. klo 16 kuullaan Mäntän helluntaiseurakunnassa Elämän kipu ja kauneus -psalmiesitys ähtäriläis-soinilaisen yhteiskristillisen ryhmän esittämänä. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu.

Psalmit alkavat elää meille usein silloin, kun jossakin elämämme vaiheessa tietyn psalmin sanat ja säkeistöt koskettavat meitä. Nuo sanat ilmaisevat sen hetkiset tunteemme. Psalmit tuovat toivoa, lohduttavat ja rohkaisevat meitä.

Esitys on kokonaisuus, jossa vaihtelevat tummat sävelet syntiä tunnustaessa ja katuessa tai pelätessä Jumalan hylänneen. Ilon sävelet kaikuvat ihmetellessä Jumalan suuria tekoja ja riemuitessa elämästä ja pelastuksesta.

Psalmien tekstit on koonnut Merja Anttila ja musiikkisovitukset tehnyt Hanne-Mari Karjalainen. Psalmeja lausuvat Pirkko Peltonen ja Maire Finnig, musiikissa ovat Hanne-Mari Karjalainen, Tarja Vuorimäki, Matleena Vierunketo, Anne Luodeslampi, Joel Luodeslampi ja Leif Lindberg. Tilaisuuden äänentoistoa hoitaa Lasse Vierunketo. Laulut ovat esim. Pekka Simojoen, Petri Laaksosen ja ProFide -yhtyeen tuotantoa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.